• Geri dön

  • 2.452 Görüntülenme

  • 502 Haber

  • 764 İşletme görüntülenme


Her yaşa ve her tarza hitap eden binlerce ayakkabı çeşidini bir arada sunan FLO’da “Büyük Yaz İndirimi” başladı. FLO, kadın, erkek ve çocuk ürünlerinde sunduğu birbirinden avantajlı fiyatlarla yaz günlerine ferah bir hava katıyor.

Herkesin ayakkabıcısı FLO’da, yüzlerce çeşit ayakkabı ve aksesuar modelleri cazip fiyatlarla sunuluyor. FLO’nun 30 Haziran’da başlattığı “Büyük Yaz İndirimi” kampanyası bu yıl da yaza damgasını vuran indirim oranlarıyla ayakkabı severleri mutlu ediyor.

Yaz kombinlerini tamamlayan, terlikten sandalete, çantadan cüzdana, sneakerdan slip-on ayakkabılara kadar birbirinden trend modeller yaz ortasında uygulanan indirim kampanyası ile şaşırtıyor. Tatil bavulunu hazırlayanlar, dolabını yenilemek isteyenler veya uygun fiyatlı ve kaliteli ayakkabı arayışında olanlar “Büyük Yaz İndirimi” kampanyasından yararlanıyor. 10 Ağustos tarihine kadar devam edecek FLO’nun muhteşem indirim fırsatından yararlanarak yaz mevsimini en avantajlı şekilde geride bırakmak için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca Kinetix, Lumberjack, Polaris, Butigo, Nine West, Dockers By Gerli ve Mercedes gibi kendi kategorisindeki lider markaların da indirimli ürünlerini inceleyebilir, size en uygun modeli seçebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL