• Geri dön

  • 2.124 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Dünyaca ünlü markaların en havalı spor giyim ve sneaker modellerini moda severlerle buluşturan In Street; kadın, erkek ve çocuklara sonbahara geçiş dönemi için birçok alternatifi bir arada sunuyor.

Moda dünyasının vazgeçilmezi sneaker’lar; her görünüme uyum sağlayan, geniş kullanım alanlarıyla Sonbahar/Kış sezonunda da sokak modasının radarına takılıyor. In Street’te yer alan sneaker modelleri hem büyüklerin hem de çocukların yeni sezonda en cool görünümü yakalamasını sağlıyor.

Tabanlarda ve bağcıklarda hem modern dokunuşlar hem de trend detaylarla harmanlanan sneaker’lar, ayaklara nefes aldıran yapısıyla , sonbahar döneminde rahat etmek isteyenlerin adımlarına konfor katıyor. Siyah, beyaz, lacivert, gri, pudra ve bordo gibi renklerin yanı sıra yeni sezonda kalın tabanlı model seçeneklerinin ve metalik detayların dikkat çektiği In Street sneaker’lar sportif ve şık görünümlere eşlik ediyor. Spor kıyafetleri ve şık kıyafetleri sneaker’larla tamamlama modası, bu sezon da trendler arasındaki yerini koruyor.

Rahatça her kıyafetle kombinlenecek onlarca ayakkabı modeli ile çocukların enerjik adımları konforla tamamlanacak. Bağcıklı ve cırt cırtlı modellerle okulda, parkta, bahçede çocukların daima özgürce adım atmasını sağlayan sneaker modelleri, nefes alma ve bileği tam destekleme özellikleriyle de yine çocukların konfor ihtiyacını karşılıyor.

Her yaşa ve her tarza hitap eden birçok model ve fiyat seçeneğindeki ayakkabı modelini bir arada bulabileceğiniz In Street’te; Kinetix, Lumberjack, Nike, Adidas, Puma, Vans ve U.S.Polo gibi lider markaların en yeni ve cazip fiyatlı sneaker modelleri sizleri bekliyor. Sonbahar sezonun en trend modellerini yakından görebilmek için In Street mağazalarını veya www.instreet.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL