• Geri dön

  • 1.099 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Konforlu hissettirecek parçaları bir arada sunan Lumberjack Tekstil Koleksiyonu, spor giyim modası ile uyum yakalayan birçok model alternatifini sizlerle buluşturuyor!

Lumberjack Tekstil Koleksiyonu’nda yer alan spor kıyafetler doğa aktivitelerinde, hafta sonu yürüyüşlerinde ve spor salonlarında kullanılabilecek zevkli alternatifler sunuyor. Sonbahar-kış sezonuna benzersiz modellerle eşlik etmenizi sağlayacak Lumberjack Tekstil Koleksiyonu, bu sezon da gözdeniz olacak.

Rahat kesimlerin yanı sıra kullanışlı stilleri ve farklı renk alternatifleriyle kadın ve erkek koleksiyonunda yer alan yağmurluk, yelek, eşofman, sweat ve taytlar aynı zamanda eşsiz bir hareket deneyimi sunuyor. Lacivert, gri, siyah, hâkî, beyaz ve pudra renklerinin öne çıktığı koleksiyonda, sade ve şık modeller göz dolduruyor. Yumuşacık yapılarıyla öne çıkan modeller, hayatın birçok alanında en keyifli anlarınıza konfor katmak için Lumberjack’te sizleri bekliyor!

Her daim konfor ve rahatlığı estetikle buluşturmak isteyenlerin adresi olan Lumberjack’in oldukça zengin Tekstil Koleksiyonu’nu daha yakından incelemek için Lumberjack, IN STREET veya FLO mağazalarına uğrayabilir ve www.lumberjack.com.tr ’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL