• Geri dön

  • 2.165 Görüntülenme

  • 508 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Dockers by Gerli, sonbaharda tüm erkeklere sezon modasını yansıtan stil sahibi modeller sunuyor. Erkekler için klasikleşmiş olan kahverengi, bej ve siyah renkler, Dockers by Gerli koleksiyonuna ilham veriyor. Ayakkabıda konforu ön planda tutan Dockers by Gerli’nin birbirinden şık modelleri FLO’da!

Tarzınıza uygun ayakkabı modelleriyle konforlu ve şık bir yürüyüş deneyimi sunan Dockers by Gerli’nin sonbahar koleksiyonunda yer alan modeller hem klasik hem de spor kombinlere eşlik ediyor.

Duruşunuzdan kıyafetinize kadar güçlü bir imajın en önemli belirleyicisi olan ayakkabılar, Dockers by Gerli’nin geniş seçenekleriyle erkek stiline estetik dokunuşlar katıyor.

Casual stillere yakışacak, günün her anına eşlik eden bağcıklı, deri, süet ve nubuk ayakkabı modelleri, tarz sahibi erkeklerin beğenisine sunuluyor. Koleksiyon,her zaman güncelliğini koruyan ve zamanın ötesindeki tasarım detaylarıyla dikkat çekiyor.

Kusursuz detayların ustalıkla işlendiği Dockers by Gerli’nin günlük görünümünüze tarz katacak ayakkabılarını, farklı kumaş ve modellerdeki pantolonlarla tamamlayabilir, dikkat çekici bir şıklık yaratabilirsiniz. Rahat kalıpların sağladığı konforun yanı sıra işçiliğiyle göz dolduran modeller, tasarımları kadar kalitesiyle de ön plana çıkıyor.

Dockers by Gerli’nin yeni sezon erkek ayakkabılarını daha yakından görebilmek için FLO mağazalarını ve www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL