• Geri dön

  • 2.144 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Çocuk ayakkabı modasında farklı modelleri, konforu ve uygun fiyat avantajını bir arada sunan FLO, kız ve erkek çocuklarının en sevdiği lisanslı Disney karakterlerini çantalara ve sandaletlere taşıyor.

Kız çocuklarının eğlenceli dünyasına sevimliliğiyle eşlik eden; Frozen ve Minnie Mouse koleksiyonlarında, pembe, lila, kırmızı ve mavi gibi cıvıl cıvıl renkler ön plana çıkarken; eğlenceli Disney karakterlerinin eşlik ettiği sandalet modelleri, cırt cırt ve kalın taban detaylarıyla çocukların tarzına uygun kullanım kolaylığı sağlıyor. Küçük beyler için ise; Spiderman, Captain America ve Avengers karakterleri koleksiyonun yıldızı! Kırmızı ve lacivert renklerinin yer aldığı lisanslı sandaletler, sevimli Disney karakterleriyle çocukların en gözde parçası oluyor. Sandaletler ile uyum yakalayan çanta modelleri ise geniş iç hacmi sayesinde çocukların eşyalarını toparlayarak kullanım kolaylığı sağlıyor.

FLO’nun Disney Koleksiyonu’nda yer alan birbirinden rahat ve eğlenceli modelleri görebilmek için FLO mağazalarını ve www.flo.com.tr‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL