• Geri dön

  • 2.059 Görüntülenme

  • 502 Haber

  • 764 İşletme görüntülenme


Nine West kadını bu sonbaharda yıldız gibi parlayacak! Nude tonlardaki yepyeni koleksiyonu ile trend takipçilerinin radarına giren Nine West, çanta ve ayakkabı modelleriyle Her tarza uygun seçenekler Nine West ile kadınlara eforsuz bir şıklık sunuyor.

Modern ve güçlü kadınların stilinden aldığı ilhamla koleksiyonlar hazırlayan Nine West, sezona damgasını vuracak nude ayakkabı ve çanta modelleriyle kadınların vazgeçilmez adresi oluyor.

Birbirinden trend tasarımlarıyla dikkat çeken Nine West; kalın tabanlı sneaker, bot ve çizme modelleriyle adından söz ettiriyor. Sonbaharı yansıtan bej, kahverengi ve krem renkleri koleksiyonda öne çıkıyor. Natural tonlardan ilham alınarak tasarlanan modeller deri ve süet seçenekleriyle sonbaharı taçlandırıyor. Uzun uçuş uçuş elbise, jean, gömlek, etek ve daha birçok kombinin en göz alıcı parçası olacak modeller şıklığından vazgeçemeyenlerin tercihi oluyor.

Trendleri yakından takip eden kadınlar, ayakkabılarını en uyumlu çantalarla kombinliyor. Nine West koleksiyonunda yer alan, tüm detayları özenle tasarlanan çantalar kadınların sonbahar şıklığının bir parçası oluyor. Omuz ve el çantası modelleri, sezonun modası bej, hâkî ve kahverengi renkleriyle dikkat çekiyor. Peluş, deri ve süet çanta alternatifleri kullanım kolaylığıyla da gönülleri fethediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL