• Geri dön

  • 2.127 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 764 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin en sevilen spor ayakkabı markalarından Kinetix; rahat, tarz ve sportif modellerle bayramı renkli ve enerjik bir şekilde karşılıyor. Kinetix Yeni Sezon Koleksiyonu’nda yer alan sneakerlar, sezon trendlerini yakından takip eden kadın, erkek ve çocukların gözdesi oluyor.

Kinetix Yeni Sezon Koleksiyonu’yla gün boyu ihtiyaç duyabileceğiniz enerji ve rahatlığı bir arada sunuyor. Günün her anında olduğu gibi bayramda da bu enerjiyi yakalamak isteyenler, aradıklarını Kinetix koleksiyonunda buluyor.

Kadınlar için siyah, beyaz, pembe ve bej renkleriyle öne çıkan koleksiyon, kalın taban ve bağcık detaylarıyla harmanlanarak sportif şıklık sunuyor. Elbise, etek, jean, bluz ve daha birçok kombinin en konforlu tamamlayıcısı olacak modeller bayramda atılan adımlara renk katıyor. Erkekler için ise siyah, beyaz, taba ve lacivert renkleriyle dikkat çeken modeller, tarz sahibi erkeklerin bir numaralı tercihi gözdesi oluyor. Pantolon, gömlek, tişört ve daha birçok kombinin eşlikçisi olacak sneakerlar sağladıkları ekstra rahatlık sayesinde uzun bayram günlerine konforla eşlik ediyor.

Sezon trendlerini sportif detaylarla birlikte sunan Kinetix, çocuk koleksiyonunda öne çıkardığı cırt cırtlı ve giyim kolaylığı sağlayan bağcıksız ayakkabı modelleriyle çocukların adımlarına enerji katıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL