• Geri dön

  • 3.109 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Tüm dünyada özellikle kız çocuklarının severek oynadığı L.O.L Bebekler, yeni sezonda FLO sandaletlerini süslüyor... FLO’nun Lisanslı Ayakkabı Koleksiyonu’nda birbirinden farklı modellerle yer alan ayakkabılar, miniklerin her adımlarına neşe katıyor.

Çocukların hayal dünyalarından ilham alan FLO, son dönemde minikler tarafından çok sevilen L.O.L Bebek karakterlerinin yer aldığı koleksiyonu satışa sundu. FLO’nun Lisanslı Ayakkabı Koleksiyonu’nda yer alan birbirinden şirin modeller kız çocuklarının her adımına eğlence katarken, rahat taban yapısıyla konforlu bir yürüyüş sağlıyor. Pembe, beyaz, mor gibi kızların en sevdiği renklerden hazırlanan modeller, üzerinde farklı L.O.L Bebek karakterlerini taşıyor. Cırt Cırt detayıyla pratik kullanım sunan sandaletler, dişli taban yapısıyla da yere sağlam bir basış sağlıyor.

27-33 numara aralığı bulunan modellerle çocuklar, kıyafetlerini de en şirin şekilde tamamlıyor. Çocuklar için özel olarak hazırlanan L.O.L Ayakkabı Koleksiyonu, tüm FLO mağazalarında ve flo.com.tr’de satışa sunulmaktadır.

Instagram/Facebook - @floayakkabi

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL