• Geri dön

  • 2.138 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Şehirli erkeğin vazgeçilmez markalarından Dockers by Gerli, sandalet koleksiyonuyla göz dolduruyor. Hem günlük stilinizde hem de tatil beldelerinde adımlarınıza konfor katacak modeller FLO’da!

Sportif ve casual parçalarla rahatlıkla kombinlenebilecek olan sandalet koleksiyonu, yaz aylarının tüm enerjisini adımlara taşıyor. Dockers by Gerli stil sahibi, rahat bir tarza sahip erkeklere, ayarlanabilir, ayağı kavrayan sandalet modelleriyle rahat adımlar sunuyor.

Dockers by Gerli sandalet modelleri; siyah, gri, bej, kahverengi ve haki gibi tüm kombinler ile uyum yakalayacak kullanışlı renkleri ile öne çıkıyor. Cırt cırt detayları ile fonksiyonel yapıya sahip modeller renkli şerit ve kalın taban görünümüyle harmanlanarak beylerin adımlarına rahatlık katıyor. Jean pantolonlar, şortlar, casual bol kesimli pantolonlar ile uyum yakalayarak dikkatleri adımlara çekecek modeller Dockers by Gerli’de stiline özen gösteren beyleri bekliyor…

Dockers by Gerli’nin sandalet ve terlik modellerini yakından görebilmek için FLO ve IN STREET mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr ve www.instreet.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL