• Geri dön

  • 2.186 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Hem zorlu hava koşullarında hem de günlük yaşantınızda tarzınıza uyabilecek Lumberjack outdoor ayakkabı modelleri, sağlam ve fonksiyonel yapısı ile ideal bir seçenek oluyor.

Doğada kullanım için özel olarak tasarlanan kar botları, yarım botlar, dört mevsim ayakkabılar gibi çok sayıda seçenek sunan Lumberjack outdoor koleksiyonu; su geçirmeyen güçlendirilmiş tabanı ile çamur, su, toprak yüzeylerde başarılı bir tutuş sergiliyor. Hafifliği ile de konforu doruklara ulaştıran modeller her sezon adından söz ettiriyor. Hareketli yaşama sahip olan kadın ve erkekler için çok sayıda seçenek sunan Lumberjack outdoor koleksiyonu şık tasarımlarıyla da dikkat çekiyor.

Lumberjak’in outdoor koleksiyonunda ayağı kavrayan modellerde; siyah, kahve, gri gibi klasik renklere dikkat çekici dikişler ve renkli bağcık detaylar eşlik ediyor. Kapüşonlu üstler, jeanler, bol pantolonlar ve günlük kıyafetlerle rahatlıkla kombinlenen Lumberjack modelleri, spor tutkunlarının gözdesi olduğu kadar soğuk kış günlerinde de bir numaralı tercihi oluyor.

Lumberjack Outdoor Ayakkabı Koleksiyonu’nu daha yakından görebilmek için FLO ve In Street mağazalarını ziyaret edebilir; www.flo.com.tr, www.instreet.com.tr ve www.lumberjack.com.tr’ye göz atabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL