• Geri dön

  • 2.352 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Türkiye ayakkabı perakende sektörünün lideri FLO Mağazacılık bünyesinde faaliyetlerine devam eden In Street, kontrollü sosyal hayat döneminin başlamasıyla mağazalarını 11 Mayıs’tan itibaren kademeli olarak açıyor. Mağazalarda Sağlık Bakanlığı tarafından önerilen tüm önlemler alındı.

Dünyaca ünlü spor markalarının onlarca çeşit sneaker modelini ulaşılabilir fiyatlarla tüketiciyle buluşturan In Street, salgınla mücadele kapsamında geçici süreliğine kapattığı mağazalarını 11 Mayıs’tan itibaren kademeli olarak açıyor. Koronavirüse karşı aldığı önlemleri Sağlık Bakanlığı’nın önerdiği tedbirler kapsamında artıran In Street, müşterilerine açılışa özel olarak seçili ürünlerde yüzde 50’ye varan indirimler de sunacak.

In Street mağazalarında Sağlık Bakanlığı’nın önerileri uygulanacak
Kontrollü sosyal hayata geçiş sürecinde In Street, salgına karşı Sağlık Bakanlığı’nın önerdiği tüm hijyen önlemlerini alarak mağazalarını hizmete açıyor. Bu kapsamda In Street mağazaları her gün dezenfekte edilecek ve mağazalarda el dezenfektan noktaları oluşturulacak.

Tüm In Street personeli, kendilerinin ve müşterilerin sağlığını koruyabilmek adına maske ve siperlik kullanacak. Aynı zamanda çalışanların günde üç defa ateş ölçümleri yapılacak ve düzenli sağlık kontrolünden geçirilmesi sağlanacak. Mağaza içinde 2 metrelik sosyal mesafe kuralına uyulacak ve mağazalara 15 metrekareye bir kişi denk düşecek şekilde misafir kabul edilecek.

In Street, müşterilerin ayakkabıları güvenle deneyebilmesi için tek kullanımlık çoraplar sunacak. Tekstil ürünlerinde müşteri sağlığı ve ürün hijyeni açısından bir süreliğine deneme yapılamayacak; mağazalarda bulunan deneme kabinleri kapalı olacak. Ayrıca teması en aza indirmek amacıyla temassız ödeme imkânı sunacak.

Mağaza girişlerine, vitrinlere, reyonlara, ödeme noktalarına, asansörlere ve yürüyen merdivenlere bilgilendirici afişler ve broşürler asılırken, anonslar ve videolarla da görsel ve işitsel olarak desteklenecek. Yönetici ve personeller alacakları eğitimler ışığında müşterilerin koronavirüs ile ilgili sorularını yanıtlayabilecek.

In Street, mağazalarının girişinde ateş ölçümü gerçekleştirerek ateşi belirlenen kriterlerin üzerinde çıkan misafirleri kabul etmeyecek. Mağazadaki misafirlerin de sosyal mesafeyi koruyabilmesi adına asansör, yeni kullanım koşulları belirlenen yürüyen merdiven ve kasa sırası gibi alanlarda bekleme noktaları zemin stickerları ile belirtilecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL