• Geri dön

  • 2.214 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Dünyaca ünlü markaların modellerini uygun fiyat avantajlarıyla sunan FLO, “Sneaker Festivali” ile FLO mağazalarında ve flo.com.tr’de Lumberjack, Nike, Converse, Puma ve Adidas’ın birçok model alternatifini bir arada sunuyor. 20 Mart tarihine kadar sürecek olan festivalde; tarzınınza en uygun sneakerlar sizleri bekliyor!

FLO “Sneaker Festivali”nde kadın, erkek ve çocuklara avantajlı fiyatlarla en tarz sneaker modellerini sunuyor! Adımlara renk katan sneakerlar klasik ve son moda modelleriyle göz kamaştırıyor. Nike, Puma, Converse, Lumberjack ve Adidas’ın en dinamik sneakerları, modern dokunuşlar ve trend detayların buluştuğu kusursuz tasarımlarıyla Sneakerfest’te yer alıyor!

Doğa sporlarında, şehir hayatında, gündelik yaşamın her anına eşlik edecek trend görünümüyle göz dolduran Adidas, Lumberjack, Converse, Puma ve Nike sneaker’lar ayakları yormadan konforlu yürüyüş avantajı sağlıyor. Büyükten küçüğe herkesin favorisi olacak modeller, kombinlerinde en dinamik parçası oluyor.

Her stile ve zevke hitap eden ayakkabılar sunan FLO, mağazalarında ve flo.com.tr’de başlattığı Sneakerfest’te ‘Senin Tarzın Senin Sneaker’ın’ sloganıyla sneaker’dan vazgeçemeyenleri bekliyor!

20 Mart Pazar tarihine kadar en şık sneakerlara en avantajlı fiyatlarla FLO mağazalarından ve flo.com.tr üzerinden sahip olabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL