• Geri dön

  • 2.047 Görüntülenme

  • 502 Haber

  • 764 İşletme görüntülenme


Uygun, rahat ve iddialı ürünlerin adresi FLO, kış aylarında yapacağınız seyahatlere konfor ve şıklık katmaya hazır! Kış tatili heyecanına hem kadın hem de erkekler için geniş bir koleksiyonla eşlik eden FLO; spor ve outdoor ayakkabıdan, su geçirmez botlara, renk renk ve kullanışlı valiz modellerine kadar çok sayıda alternatif ile karşınıza çıkıyor.

Kış soğuğunda ayakları sıcacık tutacak, yağışlı havalardaki yürüyüşlerde su almayacak ve tabanı kaymayan rengârenk bot modelleri, kayak yaparak tatil heyecanını doruklarda yaşamak isteyenlere özel kar botları, her aktiviteye konfor katacak outdoor modelleri FLO farkıyla sizleri bekliyor. FLO’nun geniş kış tatili alternatifleri arasında; günlük kombinlere zarafet katacak klasik bot ve ayakkabı seçenekleri de yer alıyor.

FLO, uzun ya da kısa seyahatlerinizin vazgeçilmez bir parçası ve kurtarıcısı olan kullanışlı valiz modellerini de unutmuyor. Pembe, siyah ve gri tonların öne çıktığı modanın ruhunu yansıtan birbirinden kaliteli ve şık valizler yolculuklarınıza da stil katacak!

Siz de kış tatili hazırlıklarını tamamlayacak bir ayakkabı ya da bot, veya seyahatlerinizi kolaylaştıracak şık bir valiz arayışındaysanız FLO mağazalarını ziyaret edebilir veya www.flo.com.tr‘ye göz atabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL