• Geri dön

  • 2.022 Görüntülenme

  • 502 Haber

  • 764 İşletme görüntülenme


In Street’te “Efsane İndirim Günleri”!

Sneaker ve spor giyimin vazgeçilmez adresi In Street, “Efsane İndirim Günleri” kampanyasıyla alışveriş festivali başlatıyor. Outdoor ayakkabı, bot, sneaker, aksesuar ve tekstil ürünlerinde uyguladığı yüzde 70’e varan indirim oranlarıyla alışveriş tutkunlarını sevindiriyor.

Dünyaca ünlü spor markalarının en yeni ve uygun fiyatlı modellerini bulabileceğiniz In Street’in, 21 Kasım tarihinde mağazalarda ve instreet.com.tr’de başlatacağı “Efsane İndirim Günleri’ her bütçeye uygun ürünler sunuyor.

Hem şık hem sportif olmak isteyenlerin bir numaralı adresi In Street, tekstilden ayakkabı ve çantaya, geniş ürün yelpazesi ile spor giyim tutkunlarını, ‘Efsane İndirim Günleri’ ile sevindiriyor. Dünya markalarının her tarza uygun, en trend spor ayakkabı modelleri yüzde 70’e varan indirim oranlarıyla yüzleri güldürüyor. Kadın, erkek ve çocuklar için outdoor modeller, bağcık detaylı bot modelleri ve spor giyime dair her şey Kasım ayının en büyük kampanyasında alışveriş tutkunlarının radarına takılıyor.

Sneaker ve spor giyime dair farklı fiyat seçeneğinde birçok ürünü bir arada bulabileceğiniz In Street’te; Kinetix, Lumberjack, Nike, Dockers by Gerli, Adidas, Puma, Reebok, Mavi ve U.S. Polo gibi lider markaların en yeni ve cazip fiyatlı modelleri sizleri bekliyor. In Street’in “Efsane İndirim Günleri”ndeki ürünleri incelemek için In Street mağazalarını veya www.instreet.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL