• Geri dön

  • 2.157 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Dünyaca ünlü spor markalarının en yeni ve uygun fiyatlı ürünlerini bulabileceğiniz In Street, 24-29 Kasım tarihleri arasında mağazalarda ve instreet.com.tr’de “Efsane İndirim Günleri’ ile her bütçeye uygun fırsatlar sunuyor. Hem şık hem sportif olmak isteyenlerin bir numaralı adresi In Street, tekstilden ayakkabı ve çantaya, geniş ürün koleksiyonu ile spor giyim tutkunlarını, ‘Efsane İndirim Günleri’ ile sevindiriyor.

Dünya markalarının her tarza uygun, en trend spor ayakkabı modelleri yüzde 60’a varan indirim oranlarıyla yüzleri güldürüyor. Doğa severlerin vazgeçemediği yürüyüş, dağ ve kamp sporlarının en önemli tamamlayıcısı güçlü yapısıyla adından söz ettiren outdoor ayakkabı modelleri, 79,99 TL’den başlayan fiyatlarla ‘Efsane İndirim Günleri’nde meraklıları ile buluşuyor.

Çocuk koleksiyonunda yer alan renkli bağcıklı bot ve spor ayakkabı seçenekleri miniklerin ayaklarını sıcacık tutarken, yüzde 50’ye varan indirim ile ebeveynleri sevindiriyor. Tekstil ürünlerinde ise 24,99 TL’den başlayan fiyatlar uygulanıyor.

Sneaker ve spor giyime dair farklı fiyat seçeneğinde birçok ürünü bir arada bulabileceğiniz In Street’te; Kinetix, Lumberjack, Nike, Dockers by Gerli, Adidas, Puma, Reebok, Mavi ve U.S. Polo gibi lider markaların en yeni ve cazip fiyatlı modelleri sizleri bekliyor. In Street’in “Efsane İndirim Günleri”ndeki ürünleri incelemek için In Street mağazalarını veya www.instreet.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL