• Geri dön

  • 899 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Hem casual giyimin hem de spor kombinlerin en uyumlu tamamlayıcısı olan sneakerlar birçok model alternatifiyle FLO’da!

Moda tutkusundan ödün vermeden rahatlığı arayanların vazgeçilmezi olan sneakerlar, her sezon olduğu gibi bu sezonun da favorisi oluyor. FLO, sneaker koleksiyonunda kadın, erkek ve çocuklar için birçok model alternatifi sunuyor.

Siyah, beyaz ve taba renklerin öne çıktığı kadın koleksiyonunda, kalın taban ve renkli şerit detayları tasarımlara şıklık katıyor. Günlük hayatın kurtarıcısı olan sneakerlar özel davetlerin de en konforlu parçası oluyor. Skinny jean, ceket, etek, gömlek ve elbiselerle uyum yakalayan sneakerlar, modern ve şık tarzlarıyla tüm kombinlerin en iyi eşlikçisi oluyor.

Erkekler içinse; hem sportif hem casual kombinlere uyum sağlayan sneakerlar siyah, beyaz ve gri gibi tüm kombinleri tamamlayacak birbirinden farklı renklerle dikkat çekiyor. Kalın tabanlı tasarımlar, bağcık ve logolarla renklenen sneakerlar sokak modasının nabzını tutuyor. Ofisten hafta sonu aktivitelerine kadar her alanda konforu, esnekliği ve şıklığı bir arada sunan sneakerlar, her ortamda dikkatleri adımlara çekecek birçok model alternatifiyle göz dolduruyor.

Çocuk modellerinde de birçok seçeneği bulunduran ve miniklerin severek giymesini sağlayacak FLO sneaker koleksiyonu, enerjik ve konforlu adımlara eşlik ediyor. Pembe, siyah ve beyaz renkleriyle miniklerin kombinlerinin en sevimli parçası olurken, cırt cırt ve bağcık detaylarıyla konforu ve kullanım kolaylığını aynı anda sunuyor. Miniklerin eşofman, sweat, tayt, elbise ve daha birçok kombinini kusursuzca tamamlayacak modeller FLO’da sizleri bekliyor!

FLO’nun sneaker koleksiyonunu daha yakından görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir veya hemen www.flo.com.tr ’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL