• Geri dön

  • 2.124 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin en sevilen spor ayakkabı markalarından Kinetix; rahat, tarz ve sportif terlik, sandalet ve sneaker modelleriyle bayram kombinlerine renk katıyor. Kinetix koleksiyonunda yer alan modeller; kadın, erkek ve çocuklara rengarenk alternatifler sunuyor.

Kinetix, trendleri takip eden modelleriyle bayramda seyahate çıkacaklar ve şehirde bayram ziyaretleri yapacaklar için birçok farklı model alternatifi sunuyor. Günün her anında olduğu gibi bayramda da enerjik adımlar atmak isteyenler, aradıklarını Kinetix koleksiyonunda buluyor.

Sezon trendlerini sportif detaylarla buluşturan Kinetix; mavi, gri, siyah, beyaz, pembe, turuncu, lila, sarı, hâkî renkleriyle dikkat çeken sandalet, terlik ve sneakerları kadın, erkek ve çocukların bayram kombinlerinin en dinamik tamamlayıcısı oluyor. Kalın taban ve ayağı kavrayan modelleriyle dikkat çeken modeller, yumuşacık yapısı sayesinde konforu en üst düzeye taşıyor. Ofise giderken, tatil beldelerinde, hafta sonu yürüyüşlerinde ve günlük hayatta adımlarınıza renk katacak modeller Kinetix’te sizleri bekliyor!

Kinetix’in İlkbahar/Yaz Koleksiyonu görebilmek ve incelemek için tüm FLO mağazalarında, www.flo.com.tr web sitesinde ve seçkin satış noktalarında bulabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL