• Geri dön

  • 2.229 Görüntülenme

  • 502 Haber

  • 764 İşletme görüntülenme


Her moda FLO” felsefesiyle koleksiyonlar oluşturan FLO, 2020 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu’nda tüm sezon trendlerini konfor ve şıklıkla buluşturuyor. Hem spor hem klasik modellerin yer aldığı koleksiyonda griden maviye, tabadan siyaha ve beyaza kadar onlarca renkte alternatifler sunuluyor.

Tarzına özen gösteren herkesi şık ve konforlu ayakkabılarla buluşturan FLO, 2020 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu ile dünya trendlerini ulaşılabilir fiyatlarla sunuyor. Renklerde mavi, lacivert, taba, gri, beyaz ve siyah ön plana çıkarken; rahat formlarıyla dikkat çeken casual ayakkabılar, sezonun en gözde modelleri oluyor. Takım elbise ve ofis şıklığını tamamlayan klasik ayakkabılar bu sezon da zirvedeki yerini korumaya devam ediyor. Erkeklerin en çok tercih ettikleri renkler olan siyah ve kahverengi ile buluşan klasik modeller; dikiş, bağcık ve taban detaylarıyla farklılaşıyor. Son dönemin yükselen trendlerinden olan renk detaylı tabanlar da FLO’nun erkek ayakkabı koleksiyonunda yer alıyor. Renkli tabanların yanında yazın habercisi olan beyaz tabanlar da klasik ve sportif modellere eşlik ediyor. Erkeklerin her mevsim vazgeçemediği spor ayakkabılar ise kalın tabanlarıyla konforlu adımlar sunuyor.

Kinetix, Lumberjack, Polaris, Butigo, Dockers By Gerli ve Mercedes gibi kendi kategorisindeki lider markaların yanında pek çok global markanın 2020 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu’nu tüm FLO mağazalarında, www.flo.com.tr web sitesinde ve seçkin satış noktalarında bulabilirsiniz…

Instagram/Facebook - @floayakkabi

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL