• Geri dön

  • 1.689 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Soğuk kış günlerinin en keyifli seyahatlerinde size eşlik edecek Kinetix bot ve çanta koleksiyonu, en dinamik model alternatifleriyle kadın ve erkeklerin gözdesi oluyor!

Kış renklerini dişli taban ve kürk detaylarıyla zenginleştiren Kinetix bot modelleri, kışın enerjisini doyasıya yaşamak isteyen ve soğuk havalarda da şıklığından ödün vermeyenlerin kurtarıcısı oluyor. Hareketli yaşamı benimseyenlerin kombinlerinden eksik edemeyeceği botlar şıklıkları kadar rahatlıklarıyla da kadın ve erkeklerin hayatını kolaylaştırıyor. Kalın tabanları ve içi kürklü modelleriyle soğuk havalarda ayakları sıcacık tutan botlar, siyah, taba ve bej renkleriyle dikkat çekiyor. Her stile uyum sağlayan Kinetix botlar, kaymaz taban ve su geçirmez özelliğiyle de kış tatillerinde adımlara konfor katıyor.

Botlarla uyum yakalayacak çanta modelleri ise gri, bordo, hâkî ve siyah renkleriyle öne çıkıyor. Fermuar detayları ve içerisindeki gözler sayesinde eşyalarınızı taşırken kullanım kolaylığı sunan modeller, trendlerle uyum yakalayan görünümleriyle Kinetix’te sizleri bekliyor!

Kinetix Kış Botları, Çanta Koleksiyonu ve daha fazlasını tüm FLO ve IN STREET mağazalarında ayrıca www.flo.com.tr ve www.instreet.com.tr web sitelerinde bulabilirsiniz…

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL