• Geri dön

  • 2.227 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Dünyaca ünlü markaların en tarz modelleri ile baharı heyecanla karşılayan In Street, alışveriş tutkunlarına şölen yaşatmaya hazırlanıyor. Kadın, erkek ve çocuklar için rahatlığı ve sadeliğiyle bütün aktivitelere eşlik edecek ayakkabı ve tekstil koleksiyonu baharın enerjisine uyumlu modellerle raflarda yerini alıyor.

Doğa baharın enerjisine kendisini hazırlarken, In Street de bu enerjiden aldığı ilham ile hazırladığı yeni sezon koleksiyonunu sevenleriyle buluşturuyor. Hızlı hayat temposu içerisinde hem konforlu hem de iddialı modelleriyle 7’den 70’e herkesin favorisi olan spor ayakkabılar, farklı renk ve sezon trendlerini yansıtan model alternatifleri ile In Street’in İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda sizleri bekliyor.

Göz dolduran tasarımlarıyla, günlük yaşamda ve doğa yürüyüşlerinde sıklıkla tercih edilen In Street’in spor ayakkabılarında; beyaz, gri, siyah, lacivert, pudra, mürdüm ve pembe gibi renkler dikkat çekiyor. Kadın, erkek ve çocukların kombinleriyle uyum yakalayacak yeni sezon ürünleri renkli şerit, bağcık ve dikiş detaylarıyla göze çarpıyor. Kalın tabanlı spor ayakkabı modelleri ise bahar yağmurlarının en dinamik eşlikçisi olarak yağmurlu havada yürümeyi sevenlerin adımlarına konforlu ve sağlam yapısı ile eşlik ediyor. Ofise giderken, hafta sonu yürüyüşlerinde, doğa sporlarında ve hayatın birçok alanında tercih edilebilecek modeller In Street’te rahatlıktan vazgeçemeyenlerle buluşmaya hazırlanıyor!

In Street İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’ndaki cırt cırtlı ve bağcıklı modeller, çocukların bahar enerjisini ikiye katlıyor. Miniklerin severek giyeceği ve kombinleriyle uyum yakalayacak modeller In Street’in Yeni Sezon Koleksiyonu’nda ebeveynleri bekliyor!

Kadın, erkek tekstil koleksiyonu ise birbirinden dinamik model alternatifleriyle bahar mevsiminde sportif aktivitelere eşlik ediyor. Atlet, tişört, sweat, şort, tayt ve atlet modelleri, sporu hayatından eksik etmeyenlerin tercihi oluyor. Hafta sonu yürüyüşlerinde, doğa sporlarında, günlük hayatta sportif giyinmeyi sevenler için birçok model alternatifi In Street Tekstil Koleksiyonu’nda yer alıyor.

Her yaşa ve her tarza hitap eden birçok model ve fiyat seçeneğindeki ayakkabıları bir arada bulabileceğiniz In Street mağazalarında; Kinetix, Lumberjack, Nike, Dockers by Gerli, Adidas, Puma, Reebok, Mavi ve U.S. Polo gibi lider markaların en yeni ve cazip fiyatlı modelleri sizleri bekliyor. In Street koleksiyonlarını daha yakından görebilmek için In Street mağazalarını veya www.instreet.com.tr ’yi ziyaret edebilirsiniz

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL