• Geri dön

  • 2.150 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Dünyaca ünlü markaların birbirinden trend ürünlerini bir arada sunan IN STREET, tekstil koleksiyonu ile kadın ve erkeklere farklı spor giyim alternatifleri sunuyor. Tayttan tişörte, eşofmandan mayoya birçok modelin yer aldığı koleksiyon sıcak yaz günlerinde konfor sunuyor.

Yaz ayları için Bralet, tişört, mayo, şort ve eşofman modelleri her tarza uygun olabilecek alternatiflerle IN STREET koleksiyonunda göz dolduruyor. Sıcak yaz mevsiminde incecik kumaşlarıyla konfor yaşatan modeller sade görünümleriyle de spor giyim severlerin tercihi oluyor.

Sokağın ritminden aldığı ilhamla koleksiyonlarını hazırlayan IN STREET, görünümüne önem veren kadınlar ve erkekleri tarzlarına uygun parçalar ile buluşturuyor. Kadınlar için; lila, gri, haki ve pembe renkleriyle dikkat çeken braletler, şortlar ve taytlar hem şehir hayatında hem de doğa sporlarında konfor sunuyor. Erkekler için ise turuncu, kırmızı, siyah, mavi, bej yeşil ve sari renkleriyle öne çıkan, şort, eşofman ve tişört modelleri birçok spor aktivitesi sırasında rahat ve fonksiyonel bir alternatif oluyor.

Aksesuar koleksiyonunda yer alan çanta ve şapka alternatifleri ise yaz görünümleriyle tam bir uyum yakalıyor. Sportif kombinlerin en güzel tamamlayıcısı olan modeller IN STREET’te sizleri bekliyor!

Tarzınıza hitap eden birçok modeli ve ürün seçeneğini bulabileceğiz IN STREET’te; Kinetix, Lumberjack, Nike, Dockers by Gerli, Adidas, Lotto, Puma, Reebok, Mavi ve U.S. Polo gibi lider markaların en yeni ve cazip fiyatlı modelleri sizleri bekliyor. IN STREET’in tekstil koleksiyonunu daha yakından görebilmek için IN STREET mağazalarını veya www.instreet.com.tr ’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL