• Geri dön

  • 1.236 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


FLO, İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda yer alan çanta ve ayakkabı modelleriyle Anneler Günü için hediye alternatifi sunuyor. Şıklığından ve rahatlığından ödün vermeyen annelerin tercih edeceği koleksiyon FLO’da sizleri bekliyor!

Her yaşa ve tarza uygun, modayı yakından takip eden tarz sahibi annelere birbirinden şık ayakkabı ve çanta alternatifi sunan FLO ayakkabı koleksiyonunda sneakerdan babete, loaferdan topuklu ayakkabıya kadar birçok model yer alıyor.

Sneaker koleksiyonunda yer alan krem ve bej renklerinin hakim olduğu kalın tabanlı modeller sezon trendini yansıtırken, dişli ve yumuşak taban özellikleriyle adımlara konfor katıyor. Şıklığından vazgeçmeyen kadınlar ise pudra rengi, bej ve kahve tonlarındaki stiletto modelleriyle tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Ayrıca koleksiyonda yer alan hardal ve toprak renklerinin ön planda olduğu babetler ve loaferlar casual giyinmeyi seven annelere en ideal alternatif oluyor. Annelerin sıklıkla tercih ettiği pastel, siyah ve beyaz tonlarının hâkim olduğu metal toka, kare mini topuk detaylı modeller adeta baharın gelişini müjdeliyor. Kombinlerle uyum yakalayacak çanta ve cüzdan modelleri ise eşyaları toparlayarak kullanım kolaylığı sağlıyor. Anneler Günü’nde annelerin kombinlerini süsleyecek modeller FLO İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda sizleri bekliyor!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL