• Geri dön

  • 2.182 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Herkes için konfor sunan Polaris, yeni sezon koleksiyonunda yer alan comfort modelleri ve botlarıyla kadınların vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor.

Şıklığı ve rahatlığıyla dikkatleri üzerine çeken, tasarımıyla da göz dolduran Polaris botlar, kadınların tüm kıyafetlerine kusursuzca eşlik ediyor. Siyah ve bej renkleriyle öne çıkan botlar, topuklu ve kalın tabanlı seçenekleri ile tarzınıza uyum sağlıyor.. Polaris botlar, yağmura karşı dayanaklı yapısıyla ayakları ıslanmaktan korurken, dişli taban özellikleri sayesinde, yağışlı havalarda yürüyüş rahatlığı sunuyor.

Ayağın ayakkabı ile temas ettiği tüm noktalardaki konfor düşünülerek tasarlanan comfort ayakkabı modelleri, özel taban sistemi sayesinde gün içerisinde ekstra rahatlık sunuyor. Kahverengi, siyah ve pudra renkleriyle dikkat çeken comfort ayakkabılar, skinny jean, etek ve özellikle elbiselerle sezonun trend görüntüsünü yakalıyor.

Polaris’in 2021- 2022 Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonu’nu ve daha fazlasını görmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL