• Geri dön

  • 1.877 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Kombinlerinize özgün bir dokunuş yapan, modayı yakından takip edenlerin favorisi U.S Polo Assn. kadın, erkek ve çocuk sneaker koleksiyonuyla zamansız şıklık sunuyor. Hem sportif hem de casual modellerin yer aldığı, rahat yapısı ve sadeliğiyle adından söz ettiren koleksiyon FLO Mağazalarında ve www.flo.com.tr ‘de sizleri bekliyor!

Casual ayakkabı stilinin adresi olan U.S. Polo Assn., günlük sokak stilinden özel günlere eşlik edecek birçok model alternatifiyle kadın, erkek ve çocukların radarına takılıyor.

Spor giyim denildiğinde ilk akla gelen parçalardan olan sneakerlar, U.S Polo Assn.’nın birbirinden özgün ve kaliteli tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Siyah, beyaz gri, pembe, bej, lila ve lacivert renklerin öne çıktığı, renkli şeritler ve kalın taban detaylarıyla süslenen sneaker modelleri, deri alternatifleriyle de kadın, erkek ve çocukların stiline eşlik ediyor. Ofise giderken, hafta sonu yürüyüşlerinde, özel bir davete katılırken ve hayatın birçok alanında adımlarınıza konfor katacak kaliteli ve ulaşılabilir fiyatlı modeller U.S Polo Assn. Yeni Sezon Koleksiyonu’nda sizleri bekliyor!

Siz de U.S. Polo Assn.’nin Sneaker Koleksiyonu’nu daha yakından görebilmek için FLO mağazalarını ve www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL