• Geri dön

  • 2.113 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Sade, zamansız ve unutulmaz tasarımlarıyla akıllarda kalan U.S. Polo ile beyaz sneaker giymenin tam zamanı! Kendine has, klasik, stil sahibi dokunuşlarıyla moda trendlerini yakından takip eden kadınların ve erkeklerin favorisi olacak U.S. Polo Assn. beyaz sneakerlar FLO Mağazalarında!!

Casual stilin bir numaralı parçası olan beyaz sneakerlar U.S. Polo Assn. farkı ile kombinlerin en dinamik eşlikçisi olacak! Kadın ve erkeklerin adımlarına zamansız bir spor şıklık katacak olan beyaz sneakerlar, tüm kombinlere eşsiz bir dokunuş yapıyor. Şık ve konforlu taban yapısına sahip sneakerlar gün boyu rahatlık sağlıyor. Günlük sportif kıyafetlerden, ofis şıklığını tamamlayan kıyafetlere kadar her kıyafetle uyum yakalayan U.S Polo Assn. sneakerlar modayı tutkusu haline getirmiş kadın ve erkeklerin gözdesi olacak.

Siz de zamansız trend beyaz sneakerlara gardırobunuzda yer vermek isterseniz FLO Mağazaları veya IN STREET Mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr ve www.instreet.com.tr’ye göz atabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL