• Geri dön

  • 2.125 Görüntülenme

  • 502 Haber

  • 764 İşletme görüntülenme


Rahatlığı ve şıklığıyla her tarza hitap eden modelle sunan Polaris, 5 Nokta Ayakkabı ve Bot Koleksiyonu ile özel taban sistemi sayesinde ayak konforunu merkeze alan ürünler sunuyor. 5 nokta teknolojisi sayesinde uzun süre ayakta kalmayı kolay hale getiren koleksiyonda, kadın ve erkekler için çok sayıda seçenek bulunuyor.

Yumuşak saya malzemeleri ve ayağa yastık hissi veren mostra özellikleriyle günün yorgunluğunu unutturan Polaris 5 nokta ayakkabıları, “comfort masaj pedi” ile sağlıklı yürüyüş, dengeli basış ve masaj etkisi sunarak maksimum rahatlık yaşatıyor. “Şok Emici Topuk” sistemiyle omurga ve eklem ağrılarını azaltan ayakkabılar, her adımda konfor sağlıyor.

Tüm kombinlerle mükemmel uyum yakalayan Polaris 5 nokta ayakkabı koleksiyonunda, her sezonun trendi kahve ve siyah renkler ön plana çıkıyor. Yürüyüş, dengeli basış ve masaj etkisi sunarak maksimum rahatlık yaşatan Polaris’in kadınlar için sunduğu modeller arasında dolgu topuk botlardan, hafif topuklu klasik ayakkabı modellerine kadar çok sayıda alternatif yer alıyor.

Erkek koleksiyonunda ise ince bağcık ve fermuar detaylarının yer aldığı şık ve klasik ayakkabı modelleri dikkat çekiyor.

Polaris’in 5 nokta ayakkabı ve bot koleksiyonunu daha yakından görebilmek için FLO mağazalarını ya da www.flo.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL