• Geri dön

  • 2.163 Görüntülenme

  • 508 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Sezon trendlerini rahatlıkla buluşturan Kinetix, her tarza hitap eden modelleri ile 2021 Sonbahar Koleksiyonu’nu vitrinlere çıkardı. Sonbaharın popüler trendlerini stil sahibi erkek, kadın ve çocukların adımlarına taşıyan Kinetix, bu sonbaharda da tarzını ortaya koyuyor!

Kinetix, birbirinden cool ve fashion modellerini 2021 Sonbahar Koleksiyonu ile stil sahibi kadın, erkek ve çocuklarla buluşturuyor. Dikiş ve bağcık detaylarını havalı tabanlarla, sezon trendi renklerle buluşturan koleksiyon, tabanların hafif ve esnek yapısıyla yürüyüşlere keyif katacak. Renk blokları ve kalın bantlar ise koleksiyonun dikkat çeken diğer detayları arasında öne çıkıyor.

Sezon boyunca kadınların ayaklarından çıkarmak istemeyeceği Kinetix koleksiyonu, gri, pudra ve beyaz renkleriyle göz dolduruyor. Koleksiyonda yer alan modeller elbise, etek, jean, sweatshirt ve daha birçok kombinin göz alıcı parçası oluyor. Günün her anına şıklık katan ayakkabılar, modern çizgisiyle hem ofiste hem de dışarıda rahatlıkla kullanılıyor.

Kinetix’in Erkek Koleksiyonu ise siyah, beyaz ve gri gibi sonbahar renklerinin hâkimiyetinde sneaker’lar ile stilinize sportif şıklık katacak. Birbirinden konforlu sneaker modelleri chino pantolon, jean, gömlek ve daha birçok kombin alternatifinin en gözde parçası oluyor.

Son trendleri ve sportif detayları bir arada sunan Kinetix, minikleri de unutmuyor. Kız ve erkek çocuk koleksiyonlarında yer alan; siyah, pembe ve beyaz sneaker’ları zarif renk detayları süslüyor. Çocukların bu sonbaharda kombinlerinin vazgeçilmezi Kinetix sneaker’lar olacak!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL