• Geri dön

  • 2.231 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Her yaşa ve her tarza hitap eden trend koleksiyonuyla FLO “Ayak Uydur Hayata” kampanyasının yeni reklam filmini yayımladı. 2022 İlkbahar Koleksiyonu’yla herkesi şehir hayatına, modaya, spora, sokağa kısacası hayata ayak uydurmaya davet eden FLO, çekimleri Antalya’da gerçekleşen ve baharın gelişini müjdeleyen yeni reklam filminde; İlkbahar Koleksiyonu’nun rengarenk ve birbirinden farklı ürünlerini başrole taşıyor.

Baharın enerji verici ruhunu yansıtan ve birbirinden farklı açık alanlarda çekilen yeni reklam filminde, rengarenk kombinlere FLO’nun en özel ayakkabıları eşlik ediyor. Bahar döneminde genç, dinamik ve en trend ayakkabı, tekstil ve aksesuar ürünlerinin öne çıktığı İlkbahar kadın-erkek koleksiyonunun reklam filmi, izleyenlerin içini kıpır kıpır yaparken, herkesi baharla birlikte canlanıp hayata ayak uydurmaya çağırıyor.

Yaratıcı süreçleri Muhabbet imzası taşıyan filmin yönetmen koltuğunda Elif Demiralp otururken baharın enerjisini tüm ritmiyle yansıtan reklam müziği ise Jingle House imzası taşıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL