• Geri dön

  • 2.317 Görüntülenme

  • 508 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Rahat giyim tarzını sneakerlarla tamamlayan kadınlar, sokak modası trendini Butigo koleksiyonuyla yakalıyor. Butigo’nun yeni sezon koleksiyonunda öne çıkan sneakerlar; renkleri, konforlu tabanı ve tasarımıyla dikkat çekiyor!

Dünya moda akımlarından ve sezon trendlerinden aldığı ilhamla koleksiyonlar hazırlayan Butigo, yepyeni sneaker modelleriyle sonbahara göz kırpıyor! Tasarımları, mevsimle bütünleşen renkleri ve konforlu taban yapısıyla kadınların dikkatini çeken modeller, her tarz kombini kusursuzca tamamlıyor.

Moda dünyasının favori ayakkabıları arasında yer alan ‘ugly sneaker’lar Butigo yorumuyla fark yaratmaya devam ediyor. Koleksiyonda siyah, beyaz, bej, nude, vizon, gri ve pudra renkler öne çıkarken, bağcık, ışıltılı taşlar, metalik yüzeyler ve piton deseni gibi detaylar sezon trendlerini yansıtıyor. Gizli topuk ve kalın tabanlı modeller en konforlu şekilde boyları uzatırken; skinny jeans, havuç pantolon, deri tayt ve desenli eteklerle kombinlenebiliyor. Spor şıklık kontrastından yararlanmak isteyenler ise sneakerları, ceket-pantolon takımıyla da kullanabiliyor.

Butigo’nun 2020 Sonbahar koleksiyonunda yer alan birbirinden tarz sneaker modellerini görmek için www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilir, tüm FLO Mağazalarına uğrayabilirsiniz.

Instagram/Facebook – butigo/ Twitter – @butigocom

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL