• Geri dön

  • 2.139 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Her hareketinize eşlik edecek Lumberjack tekstil koleksiyonu, farklı renk alternatifleri ile şık ve fonksiyonel ürünler sunuyor. Konforlu hissettirecek parçaları bir arada sunan Lumberjack Tekstil Koleksiyonu, spor giyim modasına ayak uydurmak isteyenlerin de bir numaralı tercihi!

Lumberjack Tekstil Koleksiyonu’nda yer alan spor kıyafetler doğa aktivitelerinde, hafta sonu yürüyüşlerinde ve spor salonlarında kullanılabilecek zevkli alternatifler sunuyor. Soğuk kış günlerinin kendini hissettirdiği günlerde rahatlığı ve sıcaklığı bir araya getiren Lumberjack Tekstil Koleksiyonu, kadın ve erkekler için geniş ürün yelpazesiyle dikkatleri üzerine topluyor.

Rahat kesimlerinin yanı sıra kullanışlı stilleri ve farklı renkleriyle kadın, erkek koleksiyonunda yer alan mont, eşofman, sweat ve polarlar aynı zamanda eşsiz bir hareket deneyimi sunuyor. Pembe, gri, pudra, hâkî ve siyah renklerin öne çıktığı koleksiyonda, sade ve şık modeller göz dolduruyor. Eşofman ve polar sweatler hareket özgürlüğü gerektiren tüm spor egzersizlerine destek olurken, mont modelleri ise sıcacık tutan yapısıyla soğuk kış günlerine meydan okuyor.

Her daim konfor ve rahatlığı estetikle buluşturmak isteyenlerin adresi Lumberjack’in oldukça zengin tekstil koleksiyonunu daha yakından incelemek için Instreet ve FLO mağazalarına uğrayabilir ya da www.instreet.com.tr ve www.lumberjack.com.tr ’ye bakabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL