• Geri dön

  • 2.022 Görüntülenme

  • 502 Haber

  • 764 İşletme görüntülenme


Dünya trendlerini cazip fiyat avantajlarıyla kadınların beğenisine sunan Butigo’nun, 2021- 2022 Sonbahar/ Kış Koleksiyonu, rahatlığı ve etkileyici stilleri ile ön planda!

Dünya moda akımlarından ve sezon trendlerinden ilham alınarak hazırlanan Butigo’nun 2021- 2022 Sonbahar/Kış Koleksiyonu, sezonun trendi ayakkabı modelleri ile hem gündüz hem de geceye uygun rahat ve şık alternatifler sunuyor.

Sneaker’lardaki kadife ve süet dokular ve çift renk detayları, Butigo’nun özgün modelleriyle stil sahibi kadınları etkisi altına alıyor. Butigo; küçük ama dikkat çeken detayları, metalik ve gold parçalarıyla stilinize derinlik katmaya hazırlanıyor.

Rahat formları ve konforlu yapısıyla özellikle iş hayatının vazgeçilmez tarzı loafer’lar, Butigo dokunuşuyla her stile ayak uyduracak bir şıklığa kavuşuyor. Zahmetsiz şıklığı zarif detaylarla süsleyen, aktif kadınların vazgeçilmezi Butigo loafer’lar, yeni sezonda maskülen tarzın vazgeçilmezi oluyor.

Butigo kalın topuklu ayakkabılar, kadınların zarif adımlarını konforla birleştirerek hem şık hem rahatlık sunuyor. Butigo’nun farklı renk ve modellerdeki kalın topuklu ayakkabı tasarımları ile günlük yaşamda ve özel zamanlarda sadeliğin ve zarafetin stil yolculuğuna adım atabilirsiniz.

Modern, sportif, şık ve tarz sahibi kadınların tercihi olan Butigo botlar; ister şık ister smart casual görünümlerle eşsiz bir uyum yakalıyor. Yuvarlak hatları, uzun boyu, yüksek tabanı ile postalları anımsatan Butigo sportif botlar ise, elbiselerle gece şıklığını farklı bir noktaya taşırken, eteklerle kış aylarında günlük imajı tamamlıyor.

Butigo tabiki her dönemin vazgeçilmezi kovboy botlarıda unutmadı! Deri ceketler ve oversize kabanlarla bir arada kullanabileceğiniz yarım kovboy botların etkisini, denim veya deri skinny pantolonlarla güçlendirebilirsiniz.

İş toplantılarından kokteyllere kadar hem etek hem de jean pantolonlarla kullanılabilen yüksek topuklu deri botlar, pek çok kadının gardırobunun kurtarıcı parçaları arasında yer alıyor. Günlük hayatta şık adımlar atmak isteyen kadınlar için bağcıklı Butigo militer botlar, mükemmel bir seçenek oluyor. Konforlu giyimini her sezon devam ettirmek isteyen kadınlar için bağcıklı ve kürklü Butigo bot modelleri hem spor elbiselerle hem de jean pantolonlarla rahat bir şekilde kullanılabiliyor.

Kombinlerin değişmez parçaları Butigo çantalar ise sezon trendlerini tüm şıklığıyla yansıtıyor. Pudra, bej ve siyah gibi zamansız renklerin ön plana çıktığı çanta koleksiyonunda, klasik omuz çantası modellerinden çok gözlü ve kullanışlı sırt çantalarına kadar pek çok seçenek yer alıyor.

Butigo’nun kaliteyi cazip fiyatlarla sunan 2021-2022 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda yer alan modellerini görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL