• Geri dön

  • 115 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Miniklerin Enerjileriyle Uyum Yakalayacak 23 Nisan Koleksiyonu Lumberjack’ten!

Lumberjack, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hediye arayışında olanlara Yeni Sezon Çocuk Koleksiyonu ile birbirinden konforlu ve cıvıl cıvıl hediye alternatifleri sunuyor!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, çocukların adımlarındaki rahatlığı ikiye katlamak isteyenler, Lumberjack İlkbahar/Yaz Çocuk Koleksiyonu ile aradıkları sneaker ve çanta modellerini kolaylıkla bulacak!

Fonksiyonelliği ile miniklerin rahat adımlar atmasını sağlayan koleksiyonlar hazırlayan Lumberjack, beyaz kalın tabanlı sneaker modelleriyle miniklerin 23 Nisan kombinlerinin en tarz tamamlayıcı oluyor. Renkli şeritlerle süslenmiş modeller cırt cırt detaylarıyla da kullanım kolaylığı sağlıyor. Koleksiyonda yer alan sırt çantaları ise geniş iç hacmi ve derinlikli cepleri sayesinde eşyaları düzenli bir şekilde toparlıyor. Miniklerin enerjik adımlarına eşlik edecek birçok model alternatifi Lumberjack’te ebeveynleri bekliyor!

Her daim konfor ve rahatlığı estetikle buluşturmak isteyenlerin adresi olan Lumberjack’in oldukça zengin Yeni Sezon Koleksiyonu’nu daha yakından incelemek için Lumberjack, IN STREET veya FLO mağazalarına uğrayabilir veya www.lumberjack.com.tr ’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL