• Geri dön

  • 2.466 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Dünya ayakkabı trendlerini en uygun fiyatlarla tüketicileriyle buluşturan FLO, sandalet ve terlik koleksiyonu ile kadın, erkek ve çocukların yaz mevsimini renklendiriyor. Şehir hayatının kurtarıcı parçalarından olan modeller, tatil bavulunu hazırlamaya başlayanların da olmazsa olmazları arasında yer alıyor.

Yaz mevsimi tüm sıcaklığıyla devam ederken hem şehir içerisinde hem tatil beldelerinde ayak rahatlığı ve şıklığı FLO’ya emanet! FLO’nun ürün grubu içerisinde yer alan sandalet ve terlik modelleriyle çeşitlenen yaz koleksiyonu, kadın, erkek ve çocuklar için birbirinden özel parçalar sunuyor.

Rahat tabanlarıyla konforlu bir yürüyüş sağlamalarının yanı sıra tasarımlarıyla da kombinleri kusursuzca tamamlayan modeller, sarı, mor, kırmızı, altın, beyaz, kahverengi, pudra, siyah gibi geniş renk skalasıyla her zevke hitap ediyor.

Çocuk koleksiyonunda öne çıkan modellerle minikler, yazın enerjisini doyasıya yaşarken tüm aktivitelerine FLO’nun birbirinden renkli ve kaliteli terlik-sandaletleri eşlik ediyor.

Kinetix, Lumberjack, Polaris, Butigo, Nine West, Dockers By Gerli ve Mercedes gibi kendi kategorisindeki lider markaların yanında pek çok global markanın 2020 Yaz Koleksiyonlarına www.flo.com.tr web sitesinden ve FLO mağazalarından kolayca bulabilirsiniz…

Instagram/Facebook - @floayakkabi

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL