• Geri dön

  • 2.262 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Soğuk havaların günden güne daha fazla kendini hissettirdiği bu dönemde, ayakkabı dolabında kar botları da yerini almaya başladı. FLO’nun kış sezonu koleksiyonunda fonksiyonellikleri ve tasarımlarıyla dikkat çeken kar botu modelleri, kadın, erkek ve çocuklar için ideal alternatifler sunuyor.

Kadın bot koleksiyonunda öne çıkan kahverengi, gri ve siyah gibi kış renkleri soğuk havalarda kombinlere uyum sağlarken; erkek koleksiyonunda da kahverengi, siyah ve hâkî renkleri hâkimiyetini koruyor. İçi kürklü, kalın tabanlı, su geçirmez modeller karlı havalarda kullanım kolaylığı sağlıyor. Dişli taban yapısına sahip kar botları, sağlamlığıyla adımlara eşlik ediyor.

Çocuklar için geniş ürün yelpazesine sahip koleksiyonda; mavi, pembe, hâkî ve siyah gibi sezonun klasik renkleri yer alıyor. Kar yağışının tadını en çok çocuklar çıkarırken, FLO kar botları outdoor aktivitelerine sıcaklık ve konfor katacak!

Kinetix, Lumberjack, Polaris, Butigo, Dockers By Gerli ve Mercedes gibi kendi kategorisindeki lider markaların yanında pek çok global markanın en yeni ve cazip fiyatlı ayakkabı modellerini daha yakından görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir; www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz. Instagram/Facebook - @floayakkabi

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL