• Geri dön

  • 1.561 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Polaris Sonbahar/Kış koleksiyonunda yer alan sizi sıcacık tutacak aynı zamanda trend görünümüyle de ev kombinlerinizle uyum yakalayacak ev grubu ürünleri kadın, erkek ve çocukların içini ısıtıyor! Farklı model terlik ve panduf modelleriyle dikkat çeken koleksiyon yeni yıl için de harika bir hediye alternatifi oluyor.

Evde geçen zamanda adımlara konfor katacak Polaris Ev Grubu Koleksiyonu, kadın, erkek ve çocuklar için rahatlığı ve tarzı birleştiren modeller sunuyor. Yeni yıl için hediye arayışında olanların radarına takılacakmodel alternatifi Polaris’te sizleri bekliyor!

Yumuşacık peluş terlikler ve panduflarıyla göz dolduran koleksiyonda kadınlar için; pembe, mürdüm, gri ve bej renkleri dikkat çekiyor. Ev kombinlerinin tamamlayıcısı olacak modeller, esnek yapısıyla rahat adımlar atılmasını sağlıyor. Metalik renklerle süslenmiş terlikler ise görünümleriyle gönülleri fethediyor. Erkeklerin ayağından çıkarmak istemeyecekleri modeller siyah, lacivert, hâkî ve gri tonlarıyla öne çıkıyor. Ev grubu koleksiyonu, kaymaz taban özelliğiyle adımların güvenle atılmasını sağlarken görünümüyle de ev kombinlerinin en trend parçası oluyor. Polaris minikleri de unutmuyor. Cıvıl cıvıl panduf modelleri kış günlerinde miniklerin sıcacık adımlar atmasını sağlıyor.

Polaris’in Ev Grubu Koleksiyonu’nu daha yakından görebilmek için FLO mağazalarını ya da www.flo.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL