• Geri dön

  • 2.128 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 764 İşletme görüntülenme


Son teknolojiyi ve moda trendlerini ürünlerine yansıttığı koleksiyonlar hazırlayan FLO, Türkiye’nin ilk ‘Ayakkabı Tasarım Merkezi’ ile inovatif çalışmalara imza atacak. FLO, ayakkabı tasarım ve üretimi alanındaki bilgi birikimi ve tecrübesini aktararak Tasarım Merkezi’nde; sürdürülebilirlik, geri dönüşüm ve akıllı giyim ürünleri gibi konularda pek çok üniversite ile de iş birlikleri gerçekleştirecek.

FLO, Türkiye’nin ilk ‘Ayakkabı Tasarım Merkezi’ ile tüketicilerin beklenti ve taleplerini ön görerek ayakkabı sektöründe inovatif ürünlere imza atacak. Ayakkabı Tasarım Merkezi’nde; sürdürülebilir hammaddelerin kullanılması, ileri taban teknolojileri ile inovatif ürünlerin çeşitlendirilmesi, araştırma analizleri ile üretimde iyileştirmelerin gerçekleştirilmesi gibi konularda çalışmalar yürütülerek sektörün gelişimine katkıda bulunulacak.

Üniversitelerle güçlü iş birliği

FLO Mağazacılık, Ayakkabı Tasarım Merkezi akreditasyonu kapsamında İstanbul Aydın Üniversitesi Ayakkabı Tasarım ve Üretimi Bölümü ile birlikte 3 proje yürütmeye başladı. Diğer taraftan yoğun bir şekilde farklı üniversitelerle yenilikçi projelerin altyapı çalışmalarının sürdürüldüğü Tasarım Merkezi’nde; önümüzdeki dönemde sürdürülebilirlik, geri dönüşüm ve akıllı giyim ürünleri gibi konularda sektörde öncü olacak projelerin ortaya koyulması hedefleniyor.

En güncel malzeme ve üretim teknolojilerini önden takip ederek güncel trendleri koleksiyonlarına yansıtan FLO, Tasarım Merkezi ile önümüzdeki dönemde ayakkabı sektöründe, pek çok ihtiyacı aynı anda karşılayan inovatif ürünlerle sektöre öncülük etmeye devam edecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL