• Geri dön

  • 2.055 Görüntülenme

  • 502 Haber

  • 764 İşletme görüntülenme


Yılın en romantik günü için geri sayım başladı. FLO, kadın ve erkekler için hem Sevgililer Günü kombinlerini tamamlayacak hem de sevdiğine 14 Şubat sürprizi yapmak isteyenlerin yüzünü güldürecek çok sayıda alternatif sunuyor.

Sevgililer Günü tutkusuna, iddialı ve uygun fiyatlı ürünlerle eşlik eden FLO, kadınlar için bej ve siyah gibi klasik renklerdeki deri ve rugan topuklu ayakkabı modelleriyledikkat çekiyor. Küçük detaylarla süslenmiş omuz ve el çantaları ise Sevgililer Günü şıklığının en önemli tamamlayıcısı olacak. Spor ayakkabılar ise rahatlıkları ve iddialı tasarımlarıyla kombinlerinizin star parçası olmaya aday! FLO ayrıca hem elde hem de çanta içerisinde kullanılabilecek şık cüzdan alternatifleriyle de kadınların stil dünyasına renk katıyor.

FLO’nun geniş koleksiyonlarında erkekler için düşünülen parçalar da dikkat çekici. Kahve ve siyah renklerin ağırlıkta olduğu klasik ayakkabılar, trendleri yakından takip eden erkeklerin, Sevgililer Günü şıklıklarını tamamlayacak. Konfor ve rahatlığı bir arada sunan spor ayakkabı modelleri ise rengarenk seçenekleri ile kombinlere stil sahibi dokunuşlar yapacak.

Siz de Sevgililer Günü için kombininizi tamamlayacak bir ayakkabı ya da aksesuar veya sevdikleriniz için şık bir hediye arayışındaysanız; FLO mağazalarını ziyaret edebilir veya www.flo.com.tr‘ye göz atabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL