• Geri dön

  • 1.165 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Dünyaca ünlü Nike, Adidas, Lumberjack, Jack Jones, Timberland, Eastpak, Puma, Reebok, The North Face markalarının birbirinden trend ürünlerini bir arada sunan IN STREET, tekstil ve çanta koleksiyonuyla birçok model alternatifini kadın ve erkeklerle buluşturuyor. Tayttan tişörte, braletten mayoya birçok modelin yer aldığı koleksiyon, sıcak yaz günlerinde en rahat eşlikçiniz olacak.

Yaz ayları için bralet, tişört, şort ve mayo modelleri tarzınıza uygun olabilecek alternatifleriyle IN STREET koleksiyonunda ilgi çekiyor. Sıcak yaz mevsiminde ince ve yumuşacık kumaşlarıyla konfor yaşatan modeller sade görünümleriyle de spor giyim severlerin bir numaralı tercihi oluyor.

Sokağın ritminden aldığı ilhamla koleksiyonlarını hazırlayan IN STREET, tarzına önem veren kadınlar ve erkekleri tarzlarına uygun parçalar ile buluşturuyor. Kadınlar için; beyaz, pembe, sarı, lila, fuşya renkleriyle dikkat çeken; braletler, tişörtler ve taytlar hem kamp tatillerinde hem de şehir hayatında yumuşacık kumaşlarıyla konfor sunuyor. Erkekler için ise turuncu,yeşil, kiremit, siyah, beyaz, haki ve sarı renkleriyle öne çıkan, şort, mayo ve tişört modelleri birçok spor aktivitesi sırasında rahat ve fonksiyonel bir alternatif oluyor.

Çanta koleksiyonunda yer alan çantalar ise yeni sezon trendi paraşüt kumaş ile göz dolduruyor. Turuncu, lacivert, mavi, pembe, siyah ve yavru ağzı renkleri hakimiyetindeki çantaları renk detayları süslüyor. Geniş iç hacmi sayesinde hem spor kombinlerinin hem de kamp tatillerinin vazgeçilmezi olacak modeller IN STREET’te sizleri bekliyor! IN STREET mağazalarını veya www.instreet.com.tr ’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL