• Geri dön

  • 337 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Reebok, Lumberjack, Nike, Adidas, Vans, Puma, Jack&Jones gibi dünyaca ünlü markaların en trend modellerinin yer aldığı IN STREET’in Yeni Sezon Koleksiyonu kadınlara ve erkeklere birbirinden konforlu birçok model alternatifi sunuyor. İlkbahar-Yaz mevsimine konforuyla eşlik edecek modeller geniş ürün yelpazesiyle göz dolduruyor.

Hayatın her anında adımların en iyi eşlikçisi olacak sneaker ve tekstil modelleri geniş ürün yelpazesiyle IN STREET’in Yeni Sezon Koleksiyonu’nda göz dolduruyor.

Sokakta, doğa yürüyüşlerinde, sportif aktivitelerde sıklıkla tercih edilen IN STREET’in spor ayakkabıları; siyah, beyaz, pudra, lila, hardal, pembe ve kırmızı renkleriyle öne çıkıyor. Kadınların ve erkeklerin adımlarının en rahat eşlikçisi olacak modeller; kalın taban, bağcık ve renk detaylarıyla dikkatleri adımlara çekiyor.

Tekstil koleksiyonunda yer alan; eşofman, tişört, ceket, tayt, şort ve bralet alternatifleri ise yumuşacık yapılarıyla ve sade tasarımlarıyla spor aktivitelerinin ve günlük hayatınızın vazgeçilmezi oluyor.

Tarzınızda fark yaratacak yeni sezon koleksiyonunu yakından görmek için IN STREET mağazalarına uğrayabilir veya hemen www.instreet.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL