• Geri dön

  • 678 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin sneaker ve spor giyim zinciri IN STREET’te, “Muhteşem 11.11 Kampanyası” başlıyor! 6 Kasım’ da başlayıp 12 Kasım tarihine kadar sürecek kampanya, %40’a varan indirimlerle dünyaca ünlü markaların tarzınızı yansıtacak ürünlerini cazip fiyat avantajıyla sunuyor. Outdoor ayakkabı, bot, sneaker, aksesuar ve tekstil ürünleri gibi pek çok kategoride geçerli olacak muhteşem fırsatlar IN STREET’te sizleri bekliyor!

Hayatın her anında sizi yalnız bırakmayan ve bulunduğunuz her ortamda tarzınızı yansıtan kombinler sunan IN STREET, 6-12 Kasım tarihleri arasında instreet.com.tr’de geçerli olacak ‘Muhteşem 11.11 İndirimleri’nde %40’a varan indirim oranlarıyla her bütçeye uygun alışveriş imkanı sunuyor. Kış mevsimine tarz katacak birçok ürün alternatifi IN STREET’te sizleri bekliyor!

Global markaların sneaker ve spor giyime dair en tarz ürünlerini bir arada bulabileceğiniz IN STREET’te; Reebok, Adidas, Nike, Puma, Kinetix, Lumberjack, Dockers by Gerli ve U.S. Polo gibi lider markaların en yeni ve cazip fiyatlı modelleri sizleri bekliyor.

IN STREET’in kaçırılmayacak fırsatlar sunan “Muhteşem 11.11 Kampanyası’nı incelemek için hemen www.instreet.com.tr’yi ziyaret edin!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL