• Geri dön

  • 2.110 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Polaris’in mükemmel konfor sağlarken ev kombinlerinle kusursuz uyum yakalayan Panduf Koleksiyonu, kadın, erkek ve çocuk seçenekleriyle göz dolduruyor. Koleksiyonda birbirinden kullanışlı terlik ve panduf alternatifleri yer alıyor.

Kış mevsiminde ev giyim kombinlerinizi rahatlığıyla tamamlayan panduf ve terlik seçenekleri bu kış da ayaklarınızı sıcacık tutuyor. Polaris kadın, erkek ve çocuklar için sunduğu çok sayıda ürün seçeneğiyle bu kış sezonuna damga vuracak!

Özel desenleriyle ve siyah, pudra, gri, bej kiremit, beyaz ve pembe renkleriyle öne çıkan panduf koleksiyonu, bileğe kadar uzanan boğazlı ve yumuşacık tabanlı terlik seçenekleriyle kadın, erkek ve çocukların ev konforunu eşsiz kılıyor. Ev içinde attığınız her adımın eşlikçisi olacak koleksiyon, kış boyunca ayakları sıcak tutarken kaymaz taban özelliğiyle de adımların güvenle atılmasını sağlıyor. Polaris panduf koleksiyonu ev konforunuzun tamamlayıcı olmasının yanı sıra trend görünümüyle ev kombinlerininde vazgeçilmez parçası oluyor.

Polaris’in Panduf Koleksiyonu’nu daha yakından görebilmek için FLO mağazalarını ya da www.flo.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL