• Geri dön

  • 894 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


FLO’da ‘Erken Kasım Fırsatları’ Başlıyor ! 1-3 Kasım tarihleri arasında FLO online mağazasında %30’a varan indirimler!

Moda ve trendleri yakından takip edenler ve uygun fiyatlı alışverişin tadını çıkarmak isteyenler için FLO, ‘Erken Kasım Fırsatları’yla birçok model alternatifini uygun fiyat avantajıyla sunuyor. 1-3 Kasım tarihleri arasında FLO online mağazasında gerçekleşecek %30’a varan indirimleri yakalamak için acele edin!

FLO, “Erken Kasım Fırsatları” kampanyasıyla yeni sezon trendlerinin nabzını tutan en şık ve konforlu modelleri kadın, erkek ve çocuklarla buluşturuyor. 1-3 Kasım tarihleri arasında devam edecek kampanya ile bot ve çizmelerden, her sezonun favorisi olan sneakerlara, kombinlerin vazgeçilmezi çantalardan içinizi ısıtacak montlara kadar birbirinden rahat ve kullanışlı pek çok ürün alternatifi %30’a varan indirim fırsatları ile sunuluyor. Konforu ve rahatlığı ile dikkat çeken birbirinden çeşitli modeller FLO ‘Erken Kasım Fırsatları’nda sizleri bekliyor!

Tüm kategorilerde geçerli %30’a varan indirim fırsatlarını kaçırmamak için hemen FLO mağazalarını ziyaret edebilir ve www.flo.com.tr ’ye göz atabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL