• Geri dön

  • 2.112 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Dünya trendlerini cazip fiyat avantajlarıyla kadınların beğenisine sunan Butigo, birbirinden tarz topuklu sandalet ve terlik modelleriyle yazın enerjisini stillere yansıtıyor. Butigo; hafif, konforlu, şık sandalet ve terlikleriyle kadınların yaz ayında adımlarına zarafet katıyor.

Yazın gelişiyle birlikte ayaklarda özgürlük ve şıklık dönemi de başladı. Sıcak havaların gözdesi olan topuklu sandaletler ve terlikler ulaşılabilir modanın en şık temsilcisi Butigo koleksiyonlarında iddialı ve rahat versiyonlarıyla kendini gösteriyor. Butigo sandalet ve terlik koleksiyonu, yazın enerjisini doyasıya yaşamak isteyen ve sıcak havalarda da şıklığından ödün vermeyen kadınların tercihi oluyor.

İnci detaylılardan zımbalı modellere, metalik renklerden etnik etkilere kadar geniş bir yelpaze sunan Butigo, kadınların zevklerine uygun alternatifler sunuyor. Elbise, etek, gömlek, tulum ve daha birçok kıyafet ile kombinleyebileceğiniz Butigo sandaletler ve terlikler, bu yaz da trend seçenekleriyle fark yaratıyor.

Metal detayların şıklıkla birleştiği mantar topuklu sandaletler, ince topuklu sandaletler, kalın topuklu terlikler ve kare topuklu sandaletler çalışanların ofis şıklığına şıklık katacak. Hem günlük hayat rutininde hem de iş hayatında kadınların gözdesi olacak ayakkabılar; siyah, bej, pudra, turkuaz ve kahverengi renklerinin inci ve zımba detaylarıyla zenginleştirildiği Butigo koleksiyonunda, günün tüm kombinlerine şık bir dokunuş yapıyor.

Butigo’nun 2021 yaz koleksiyonunda yer alan birbirinden şık topuklu sandalet ve terlik modellerini görmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL