• Geri dön

  • 2.121 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Hareketli yaşamı odağına alanların gözde markası Kinetix, outdoor koleksiyonuyla doğa aktivitelerini daha keyifli hale getiriyor. Kış mevsiminin sevilen sporlarından olan trekking, koşu ve yürüyüş gibi dış mekân aktivitelerinde maksimum enerji sağlayan Kinetix outdoor ayakkabıları, doğa severlerin bir numaralı eşlikçisi haline geliyor.

Kinetix’in macera tutkunları için tasarlanan outdoor koleksiyonu, trekking, yürüyüş ve koşu ayakkabılarıyla doğa severlerin vazgeçilmezi olmaya aday! Tarzıyla şehirde, sağlamlığıyla outdoor aktivitelerinde adımlarınıza eşlik edecek Kinetix outdoor koleksiyonunda kadın, erkek ve çocuklar için birçok model seçeneği yer alıyor.

Şehir hayatının yoğunluğundan ve stresinden uzaklaşmak isteyenler, doğa sporlarına yönelirken, Kinetix’in birbirinden sağlam ve fonksiyonel ayakkabıları, outdoor aktivitelerine konfor katıyor. Spor tarzdan vazgeçemeyenlerin favorisi olacak koleksiyon, hafif yapısı, sportif modelleri ve su geçirmez özellikleri ile doğaseverler için pek çok seçenek barındırıyor.

Modeller, rahatlıklarının yanı sıra renkleri ve tasarımlarıyla da göz dolduruyor. Haki, gri, siyah, lacivert, kahverengi ve beyaz renkleriyle öne çıkan koleksiyon, tabanlarda yer alan renkler ve dikkat çekici dikişleri ile Kinetix modellerine eşlik ediyor.

Doğa sporları ve gezilerinin yanı sıra günlük hayatta da rahatlıkla kullanabileceğiniz, her türlü hava koşuluna uyumlu Kinetix Outdoor ayakkabı modelleri hem şık hem konforlu olmak isteyenlerin tarzının en özel tamamlayıcısı olacak!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL