• Geri dön

  • 1.366 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Hayatınızın her anına ayak uyduracak modelleriyle FLO bu bayramda sizinle! Her yaşa ve farklı tarzlara hitap eden birbirinden zevkli ayakkabı çeşitlerini bir arada FLO’da Bulabilirsiniz!

Topuklu ayakkabıdan babete, sandaletten terliğe, sneakerdan loafera birçok modelin yer aldığı kadın koleksiyonu; siyah, beyaz, bej, pudra, pembe, turuncu ve mavi renkleriyle öne çıkıyor. Sneakerlar, sandaletler ve terlikler sportif giyinmeyi sevenler için idealken; topuklu terlikler ve önü arkası açık topuklu modeller, şıklığından ödün vermeyen kadınların gözdesi oluyor.

FLO’nun hem klasik hem de casual erkek koleksiyonu, beylerin hem özel gün hem de günlük hayat kombinlerinin en cool parçası oluyor. Süet ve deri modellerin yer aldığı koleksiyonda loafer, klasik ve spor ayakkabılar yer alıyor. Bayram kombinlerine rahatlık katan modeller, erkeklerin vazgeçilmezi oluyor.

FLO çocuk koleksiyonu, tüm çocukları rengârenk ve eğlenceli ayakkabılarla buluşturuyor. Pembe, beyaz, kırmızı ve siyah renkleriyle öne çıkan sandalet ve spor ayakkabı alternatifleri renkli şerit detaylarıyla harmanlanarak miniklerin enerjileriyle uyum yakalıyor. Çocuklara bayram hediyesi olabilecek alternatifler FLO’da ebeveynleri bekliyor!

FLO’nun Bayram Koleksiyonu’nda yer alan modellerini görebilmek ve bayram kombininize eşlik edecek en şık ayakkabıyı bulabilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL