• Geri dön

  • 1.749 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Dünyaca ünlü markaların en yeni modellerini tüketiciyle buluşturan IN STREET; kış mevsiminin vazgeçilmezi mont koleksiyonu ile kadın ve erkeklere özel farklı model alternatiflerini bir arada sunuyor! Birbirinden farklı renk seçenekleri ile dikkat çeken mont modelleri, trendler ile uyum yakalayan görünümleriyle kadınların ve erkeklerin ilgisini çekiyor.

Türkiye’nin sneaker ve spor giyim zinciri IN STREET; Puma, Adidas, New Balance ve The North Face gibi global markaların mont modelleriyle dikkat çekiyor. Soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak montlar birçok model alternatifiyle müşterilerin gözdesi oluyor.

Şık ve sportif seçenekleri ile kadın ve erkeklerin tercihi olan montlar, en soğuk havalarda bile üstün koruma sağlıyor. Rüzgârlı, fırtınalı ve yağmurlu havalarda su ve rüzgar geçirmeyen modeller, doğa yürüyüşlerinde, hafta sonu etkinliklerinde, hayatın birçok alanında rahatlığı ve fonksiyonelliğiyle kullanım kolaylığı sağlıyor.

Siyah, beyaz, gri, pudra, kırmızı, lacivert ve haki tonlarıyla öne çıkan montlarda, kısa ve uzun model alternatifleri de bulunuyor. Adidas’ın desenli montu trendler ile uyum yakalayan görünümüyle şıklıktan vazgeçemeyenlerin gözdesi olurken, Puma’nın pembe ve gri şişme montları ise sadeliğiyle dikkat çekiyor. New Balance ve The North Face modeller ise konfor ve rahatlık sunarken, hem spor hem de şık giyim tarzına uygun kombinlerinizin de tamamlayıcı parçası oluyor.

Her tarza hitap eden birçok model ve ürünü bulabileceğiz IN STREET’te; Kinetix, Lumberjack, New Balance, The North Face, Converse, Nike, Dockers by Gerli, Adidas, Puma, ve U.S. Polo gibi lider markaların en yeni ve cazip fiyatlı modelleri sizleri bekliyor. IN STREET’in dış giyim koleksiyonunu daha yakından görebilmek için IN STREET mağazalarını veya www.instreet.com.tr’ yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL