• Geri dön

  • 2.143 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Yılın son trendlerini modern ve güçlü dokunuşlarla koleksiyonuna taşıyan FLO, farklı tarzda ve zevkteki babalara hitap edecek ayakkabıları ile Babalar Günü’nü karşılıyor. FLO’nun Babalar Günü koleksiyonunda klasik, günlük ve spor ayakkabı modellerinden, şık cüzdan, çanta ve kemerlere kadar pek çok alternatif yer alıyor!

Babalarınızı her adımında mutlu edecek ve her anına eşlik edebilecek, geniş ayakkabı koleksiyonunda; kahve, siyah, bej, taba gibi tüm kıyafetlerle uyum sağlayacak renkler dikkat çekiyor. Koleksiyonda yer alan, klasik ve günlük ayakkabı modelleri, jean, kanvas, keten, kumaş gibi pantolonlarla rahatça kombinlenebiliyor. Babanızın zevkine ve yaşına uygun en güzel hediyeyi bulabileceğiniz geniş koleksiyon, şıklığı kadar konforuyla da adından söz ettiriyor.

FLO, birbirinden şık ve kullanışlı kemer, cüzdan ve çanta çeşitleriyle Babalar Günü’nde hediye alternatiflerini genişletiyor. Hem sportif hem de klasik modeller, zamansız renkleri ve trend stilleri ile dikkat çekiyor.

FLO’nun Babalar Günü Koleksiyonu’nu görebilmek ve babanıza en uygun hediyeyi seçebilmek için FLO mağazalarını ve www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL