• Geri dön

  • 2.162 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Her tarza ve her ihtiyaca yanıt veren ayakkabı modelleriyle size benzersiz bir deneyim sunan Dockers by Gerli yeni sezon erkek ayakkabı modelleriyle hem klasik hem de sportif şıklığın vazgeçilmezi olacak! FLO mağazaları ve internet sitesinden kolaylıkla ulaşabileceğiniz Dockers by Gerli’nin yeni sezon modelleri, stil sahibi erkeklerin tarzına sıra dışı bir dokunuş yapıyor.

Dört mevsim kullanılabilen, Dockers by Gerli spor ayakkabı ve sneaker çeşitleri hem günlük giyimde hem de spor aktivitelerinde konforunuza konfor katıyor. Casual ayakkabı modelleri zarif tasarımlarıyla günün her anına ve her ortama rahatlıkla uyum sağlıyor. Klasik ayakkabı çeşitleri ise seçkin tasarımları sayesinde iş yerlerinde ve özel davetlerde kullanılabilirken gömlek, kumaş pantolon, takım elbise gibi kıyafetlerle de kombinlenebiliyor.

Rahat tasarımları sayesinde uzun süreli kullanımlar için ideal olan günlük modeller; siyah, bej beyaz, gri renkleri ve ince bağcık seçenekleri ile öne çıkıyor. Hakiki deri, süet ve özel kumaşlardan elde edilen ürünler, moda tutkunu erkekleri hem sade hem de zarif bir görünüme kavuşturuyor. Dockers by Gerli’nin FLO mağazalarında kolaylıkla ulaşabileceğiniz tüm yeni sezon ayakkabıları şık takımlarla ve günlük giyimde tercih ettiğiniz tüm kıyafetlerle göz alıcı kombinler gerçekleştirmenize olanak tanıyor.

Siz de Dockers by Gerli’nin yeni sezon erkek ayakkabılarını daha yakından görebilmek için FLO mağazalarını ve www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL