• Geri dön

  • 2.168 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Şehirli erkeğin vazgeçilmezi Dockers by Gerli, süet modeller ile sonbaharda da rahatlığından ve tarzından ödün vermeden şık olmak isteyen erkeklere birçok alternatif sunuyor.

Dikkat çekici dikişlerin ve bağcık detaylarının hâkim olduğu Dockers by Gerli süet ayakkabılar ile erkekler tarzından ödün vermeden günlük giyimlerini en konforlu modeller ile taçlandırıyor. Ofiste, hafta sonu etkinliklerinde, özel davetlerde kolaylıkla kombinlenebilecek süet modeller; rahat kesim gömlekler, blazer ceketler, chino pantolonlar ve takım elbiselerle de şık bir uyum yakalayarak, erkeklerin vazgeçilmezi olacak.

Sportif ve casual parçalarla kombinleyebileceğiniz Dockers by Gerli’nin süet ayakkabıları; siyah, kahverengi, hardal ve hâkî tonlarının ağırlıkta olduğu modelleriyle sonbahar ruhunu taşıyor.. Rahat taban yapılarıyla dikkat çeken Dockers by Gerli modelleri, erkeklerin adımlarında konforu hissettiriyor.

Dockers by Gerli’nin süet modellerini daha yakından görebilmek için FLO, In Street ve tüm seçkin satış noktalarını ziyaret edebilir, www.flo.com.tr/dockers sayfasına göz atabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL