• Geri dön

  • 124 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


FLO, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda rahat adımlar atmak isteyen çocuklar için geniş ürün yelpazesiyle birçok hediye alternatifi sunuyor. Miniklerin severek giyeceği modeller rahat yapılarıyla da gün boyu konfor sunuyor.

En özel günlerden biri olan 23 Nisan’da, hediye alternatifleri arasında yer alan birbirinden renkli ve konforlu ayakkabı ve çanta modelleri FLO’da ebeveynleri bekliyor!

Çocukların severek kullanacağı ayakkabıları konforla buluşturan FLO, İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda babet, sneaker ve çantalarıyla her zevke hitap eden modeller sunuyor. Kız çocuk koleksiyonunda rugan, ışıltı ve fiyonk detaylı siyah, beyaz ve pudra renk seçeneği ile ön plandayken, sneakerlarda ise metalik detaylarla hareketlenen modeller dikkat çekiyor. FLO’da erkek çocuklar için ise ilkbahar ve yaz aylarının vazgeçilmezi olan sneakerlar kalın taban ve renkli şerit detaylarıyla göz dolduruyor.

Miniklerin en sevdiği Disney karakterlerinden Mickey ve Minnie Mouse FLO’nun yeni sezon çanta koleksiyonunda birbirinden farklı renk seçeneğiyle karşımıza çıkıyor. Metalik ve desenli çanta modelleri ise miniklerin kombinlerinin en sevimli tamamlayıcısı oluyor.

Lumberjack, Kinetix, Polaris, Nike, Puma gibi kendi kategorisinde lider pek çok global markanın 23 Nisan modellerini www.flo.com.tr web sitesinde ve tüm FLO mağazalarında kolayca bulabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL